Як вибрати прикрасу в подарунок?

Вибрати подарунок для пані не завжди просто, проте, якщо згадати про те, що кожна жінка надає велике значення своєї зовнішності, бажає бути чарівною, привабливою і привабливою, то визначитися з вибором стає набагато простіше. Адже кращий подарунок жінці на будь-яку урочистість - це те, що підкреслить її красу і чарівність, зробить її ще привабливішою.

А що може впоратися з цим завданням краще, ніж вишукана прикраса, ювелірна біжутерія. Такий подарунок порадує будь-яку жінку, поза сумнівом, більше, ніж чергова коробка цукерок або тим більше набору каструль. Досить гарна біжутерея Jenavi, яку можна купити в інтернет-магазині біжутерії.

Але як підібрати прикрасу в подарунок так, щоб воно виглядало на пані бездоганно? Вибір ювелірного виробу в подарунок - це справжнє мистецтво, але освоїти його може будь-яка людина без особливих зусиль, досить лише знати декілька невеликих секретів.

В першу чергу необхідно визначитися з тим, з якого матеріалу буде виконано прикрасу, яку ви готові піднести близькій жінці на свято. Безпрограшним варіантом будуть вироби із золота і срібла. Вони прекрасно підкреслять красу будь-якої жінки в незалежності від її віку, типу зовнішності і тону шкіри.

На дівчатах із смуглявою шкірою особливо вишукано виглядатимуть прикраси з білого і рожевого золота, тоді як особі зі світлою шкірою ідеально підійде чорне золото.

При виборі коштовних каменів перевага, як правило, віддається діамантам, рубінам і смарагдам, хоча і інші камені будуть прийняті із захватом, якщо ви ознайомлені з побажаннями винуватиці урочистості.

Прекрасним подарунком жінці буде і біжутерія, у тому разі якщо ви віднесетеся до її вибору дуже серйозно. Перевагу варто віддати елітній біжутерії високої якості від провідних виробників.

Прекрасним подарунком будуть дизайнерська біжутерія Jenavi і вироби ручної роботи.

А ось що саме слід піднести на свято представниці прекрасної статі, вибирати доведеться з особливою ретельністю. Вибір досить широкий: кільця, ланцюжки, кольє, намиста, сережки, браслети, брошки. Головне в цьому питанні - це орієнтуватися на стиль, переваги і побажання тієї пані, якій належатиме ця прикраса.

Дуже відповідально треба підходити до вибору кільця. Неправильно вибране колечко може виглядати на руці своєї власниці украй безглуздо і навіть підкреслювати її недоліки. Тут доведеться врахувати багато що: вік жінки, стан шкіри її рук, довжину і товщину пальців, форму кисті руки, довжину нігтів.

Дівчині юного віку з ніжною шкірою і витонченою формою руки ідеально підійдуть тонкі кільця з відносно простим візерунком і з невеликими вкрапленнями каменів. На пані соліднішого віку набагато краще виглядатимуть кільця з великими каменями.

Красу довгих тонких пальців підкреслять кільця середньої величини з горизонтальним декором, деякі великі кільця. Жінці з короткими пальцями краще подарувати тонке кільце з вертикальним дизайном, що дозволить візуально подовжити кисть її руки.

Прекрасною прикрасою для жіночої ручки буде і браслет. Тут дуже важливо не помилитися з розміром виробу. Відстань між зап'ястком руки і браслетом має бути приблизно в один палець.

Правила вибору дуже прості. На тонкому зап'ястку прекрасно виглядатимуть витончені тонкі ланцюжки, а для пані з повними руками більше підійдуть об'ємні браслети. Якщо у жінки на зап'ястку сильно випинає кісточка, то приховати такий недолік допоможуть великі браслети з вишуканими самоцвітами, а також браслети, що є рядом великих кілець.

Улюбленою прикрасою багатьох дівчат є сережки. Головне, що варто врахувати при виборі сережок - це форма особи тій, хто їх носитиме.

Жінкам з незграбними рисами не підійдуть сережки трикутної або квадратної форми. А ось на кругловидих красунях декілька безглуздо виглядатимуть сережки у вигляді кілець. Повним пані не варто дарувати великі сережки, вони більше підійдуть жінкам з подовженою особою. Якщо ви плануєте подарувати пані сережки зі вставками з каменів, то не забудьте врахувати, що вони повинні поєднувалися за кольором з її очима.

Мабуть, кожну жінку можна порадувати подарунком у вигляді прикраси для шиї. Вибирати такі прикраси треба, виходячи з довжини і форми жіночої шиї.

На пані з довгою шиєю ідеально виглядатимуть короткі намиста і ланцюжки, що облягають шию. Візуально подовжити коротку шию допоможуть довгі прикраси. Ще один чинник, який слід враховувати при виборі подібних прикрас, - це вік жінки, якою буде вручений подарунок.

Не варто дарувати дорослим пані короткі ланцюжки і намиста, вони набагато привабливіше виглядатиму на жінці молодшого віку. Жінкам старше краще дарувати довгі масивні ланцюжки і великі намиста.

Порадувати улюблену жінку можна, подарувавши їй витончену брошку. Брошки вибираються під конкретний наряд. До одягу спортивного стилю і суконь, прикрашених блискітками, декор у вигляді брошки буде зайвим. Набагато краще підібрати брошку до непомітної сукні, її можна буде приколоти у горловини або на поясі. Прекрасно буде виглядати светр, прикрашений на закоті красивою брошкою. Також брошкою можна прикрасити жакет, блузу, спідницю із запахом та ін.

Але найголовніше, чим варто керуватися під час вибору прикраси в подарунок - це смак жінки, її вдача і стиль в одязі. Найсміливіші дизайнерські «штучки» якнайкраще підійдуть молодим, зухвалим і не бажаючим відставати від моди представницям прекрасної статі.

Тоді як юній романтичній красуні підійдуть різні вироби з метеликами, квіточками, бантиками, сердечками і іншим подібним дизайном. Але не дуже розумно буде дарувати таку річ жінці, що віддає перевагу в одязі суворості і класиці, набагато краще у такому разі придбати дрібний витончений браслет, тонкий ланцюжок, непомітне колечко з невеликим каменем або мініатюрні сережки.

Ювелірні прикраси Jenavi - це дійсно оптимальний подарунок для будь-якої жінки, вони завжди актуальні, завжди до речі. І такий подарунок напевно виявиться бажаним і приємним і буде прийнятий із захватом.

Жінки використовують прикраси для того, щоб підкреслити свій шарм і свою неповторність, передати настрій, виразити свій погляд на світ. А тому, на якому б виробі не зупинився ваш вибір, головне - завжди спирайтеся на переваги і побажання тій, кому ви маєте намір його піднести. І тоді ваш подарунок у будь-якому випадку буде оцінений належним чином!
За матеріалами: Привіталка


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua