Що подарувати на місяць стосунків дівчині?

Дівчата і подарунки - це дві категорії, яким важко існувати один без одного. Багато дівчат чекають від своїх хлопців подарунки в якості підтвердження їх почуттів. Але не усі хлопці розуміють, які подарунки треба і можна робити, а найголовніше, як їх підносити так, щоб у коханої спалахували очі, а її вдячність накрила пару романтичною хвилею.

Місяць стосунків - це такий період, коли перше загострення пристрастей вже злегка згасло, сп'яніння від почуттів, що наринули, починає помалу розсіюється, переходячи в рівніші близькі стосунки. В цей час закохані починають помічати один в одному різні якості, у тому числі і недоліки. Так, наприклад, тяга жіночої половини людства до подарунків може почати напружувати їх партнерів. І річ тут не лише в тому, що подарунки вимагають додаткових витрат, але і у відсутності уміння дарувати подарунки, яким молодих хлопців, на жаль, не учать в школі. Між тим, емоційна складова і є запорука тривалих насичених стосунків - так вважають, мабуть, усі дівчата планети. Адже подарувати дівчині на місяць стосунків можна банальний букет з повітряних куль. Справа зовсім не в тому, що подарувати, а в тому, як обставити свій дар, навіть якщо це квіти, тільки що зірвані на сусідській клумбі!

Як правильно робити подарунки

Адже не дарма народ говорить, що головне - ця увага. Дійсно, основним правилом в даруванні подарунка є уміння підлаштуватися і зрозуміти, що може доставити радість улюбленій дівчині. Для цього треба бути на «її хвилі». Чи просто спостерігати за її реакціями, уважно слухати, про що вона говорить, запам'ятовувати, що які обновки подружок або товари у вітринах магазинів викликають у неї непідробний інтерес. Зазвичай представниці слабкої статі і не приховують своїх бажань. Вони відкрито заявляють, чого б їм хотілося - треба просто в час почути, запам'ятати, знайти і купити.

Другою умовою хорошого подарунка є супутня атмосфера. Психологи з народу вже давно вивели тенденцію, що «дівчата люблять вухами». Навіть захід сонця може стати подарунком, що запам'ятовується, якщо його правильно обставити. Наприклад, зробити це на найвищій точці колеса огляду і додати, що разом із заходом даруєте своє серце, а також, весь світ кладете до її ніг.

А який-небудь рожевий зайчик буде забутий наступного ж дня, якщо його просто засунули в руки, і навпаки - дбайливо збережений на все життя, якщо цей подарунок супроводили емоційне забарвлення, щиросерді слова, романтичні вчинки.

І є ще одна обов'язкова умова - ні в якому разі не вимагайте вираження вдячності. Адже як би ви не старалися, але можете і не догодити своїй дівчині з подарунком. У такому разі просто зробіть відповідний висновок про те, що не варто дарувати саме їй, і продовжуйте ваші стосунки, даруйте інші подарунки, насолоджуйтеся один одним.

Тепер, коли ви вже зрозуміли, як правильно дарувати подарунки, повернемося до питання, що ж подарувати дівчині на місяць стосунків. Залежно від фінансових можливостей дарувальника і його подальших намірів, це може бути все:

від коробки улюблених цукерок до пляшки ексклюзивного вина;
від забавного брелока для телефону до діамантів у вуха або на пальчик;
від спільного шопінгу до незабутнього уїкенду в Парижі;
від букета конвалій під подушкою, які вона виявить у момент пробудження до романтичної ванни з пелюсток троянд;
від купівлі еротичної білизни до стриптизу у власному виконанні;
від плющового ведмедика до живого котеняти;
від фоторамки із спільним фото до плакату з автографом улюбленої зірки;
від походу в цирк до польоту на повітряній кулі;
від поїздки на орендованому Кадилаку до справжнього автомобіля;
від скриньки для біжутерії до обручки.
І пам'ятаєте, не важливо, яка матеріальна цінність подарунка. Життя складається з емоцій - завжди даруєте один одному відчуття, почуття, любов!

І не варто дарувати дівчині духи, засоби гігієни або косметику. За місяць ви навряд чи настільки добре упізнали її смаки, що можете зробити правильний вибір запаху, що віддається перевага над нею, або кольору помади. А, підносячи креми або шампуні, можна ненавмисно зачепити її самооцінку і навіть скривдити.
За матеріалами: Привіталка


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua