Що подарувати на 8 березня улюбленій дівчині?

На жаль, попри те, що вже давно настало 21 століття, і усі відповіді, у тому числі і про подарунок коханої на 8 березня, можна знайти в мережі інтернет, чоловіки продовжують помилятися в цьому питанні.
Багато дівчат отримують зовсім не той презент, який чекали. Це стосується не лише 8 березня, але і Дня народження. Попри те, що ми ще, задовго до свята, намагаємося всіляко натякати на бажаний подарунок, все одно, зазвичай отримуємо яку-небудь нісенітницю. Тому часто нам доводиться зображувати дикий захват з приводу отриманого подарунка, хоча насправді, наші очікування не виправдалися. Отже, в цій статті ми знову торкнемося питання, що подарувати на 8 березня улюбленій дівчині і підкажемо нашим улюбленим чоловікам, як зробити правильний вибір.

Звертаємо увагу на підказки.

Дуже важливо в цьому питанні, щоб дівчина мала чітке уявлення про той подарунок, який бажає отримати на 8 березня. Бувають же такі подруги, які самі не знають толком, чого вони хочуть. Але, зазвичай, жінки упевнені у своїх бажаннях, і тоді нам залишається тільки пояснити своїм молодим людям, про що саме ми бажаємо. Зараз помічником в цьому питанні може стати сторіночка в соціальних мережах, де можна, ненавмисно, помістити фото бажаного подарунка. Молода людина рано чи пізно побачить натяк і поспішить в магазин виконувати мрію своєї коханої.

Прелюдія до подарунка

Хочеться дати деякі ради хлопцям, коли вони зберуться купувати подарунок дівчині. Це стосується не лише 8 березня, але і дня народження і свята усіх закоханих. По-перше, варто звернути увагу на квіти - це обов'язкова прелюдія до подарунка. Проте буває, що дівчина не любить квіти - алергія, наприклад, то букет можна замінити зв'язкою повітряних куль, наповнених гелем, або музичним диском з улюбленими мелодіями дівчини. Ще, як варіант, можна подарувати красивий торт, зроблений на замовлення. Зараз існує маса цікавих варіантів дизайнерських і ексклюзивних тортів. Усі ці подарунки подобаються дівчатам, і вони будуть оцінені кращим чином тільки за індивідуальний підхід і проявлену увагу.

Якщо від коханої не поступило явних натяків на що-небудь, вибір подарунка залежить від характеру вашої дівчини.

Для романтичної натури можна купити музичну скриньку, а в неї не зайвим буде покласти своє освідчення в коханні, або фоторамку з вашими загальними фотографіями. Погодьтеся, це дуже романтично!

Навіть дуже дорослим дівчатам подобається, коли вони отримують в подарунок красиву ляльку, наприклад фарфорову, або плющового ведмедя, з яким вони засинатимуть у відсутність вас поруч. Дівчата люблять такі приємні, дитячі подарунки.

Про косметику і парфюмерію варто забути. Це не кращий вибір для подарунка дівчині - ви можете сильно помилитися у своєму виборі, поставивши її перед неприємною дилемою: користуватися вашим подарунком або зробити вам неприємне визнання. Навіть самі дівчата часто помиляються з вибором косметики, і повірте, це найгірше, що може статися в їх житті! Інша справа, якщо купити подарунковий сертифікат, на пристойну суму. Ось цього подарунка ваша дівчина прийде в дикий захват

Непоганим подарунком може послужити фотосесія з професійним фотографом - багато модниць люблять інший раз відчути себе зіркою подіумів. Також, можна подарувати річну підписку на улюблений модний журнал дівчини.

Ювелірна прикраса ніколи не залишить байдужу жодну дівчину. Зовсім не обов'язково дарувати кільце, можна вибрати красивий браслет або сережки.

Ну, і наостанок, влаштуйте своїй коханій романтичну вечерю при свічках, де б вас ніхто не турбував, подаруєте увагу і турботу, і ваша подруга залишиться вам вдячна за проявлену увагу до неї, а свято запам'ятатися вам надовго.
За матеріалами: Привіталка


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua