Що подарувати жінці близнюку?

Кожен подарунок значущий, з цим не посперечаєшся. Навіть якщо ви даруєте його незнайомій жінці або, навпаки, близькій подрузі, родичці або дружині, вона знайде в ньому підтекст, до якого треба бути готовим. Сьогодні мова піде про подарунки, які-небудь, та значать з точки зору астрології, а точніше - про подарунки для загадкових червневих дівчат. Що подарувати жінці Близнюку - ось вже загадка, на яку не дадуть відповідь і зірки.

Інтелект її понад усе

Почнемо з того, чим відрізняються ці дамочки - як відомо, небувалою спритністю розуму. Їх часто порівнюють з лисичками - сестричками, настільки дотепний їх гумор, хитрі думки і гранично ясні далекоглядні наміри. А значить, будь-яка їжа для розуму стане відмінною підмогою для того, хто дарує. Що подарувати жінці зодіаку Близнюки - вибирайте:

Хороша книга не зашкодить нікому. Якщо ви не знаєте її переваг, даруєте гучну новинку в сімействі бестселерів - детектив, мемуари тощо

Також жодна жінка Близнюки не залишиться байдужою до видання, прославляє її саму. Створіть фотоальбом упереміш з її цитатами, зібраними за роки знайомства, додайте пару випадків з життя або висловлювань близьких людей про неї (зрозуміло, тільки в позитивній і кумедній манері ). І назвіть як-небудь «Її величності присвячується ».

Якщо вона - бізнес- вумен, їй неодмінно сподобається елегантний блокнот зі шкіри або дамський портфельчик для паперів.

Чисто жіночі штучки

Буває, що найкраще подарувати жінці - близнюки саме дамський подарунок. Тим самим, ви підкреслите факт, що сприймаєте її не тільки як «дзигу і вигадниця», але і як вразливу, ніжну натуру. Тільки пам'ятайте, наскільки критично може бути оцінений подарунок її гострим розумом. Вибираючи духи, будьте оригінальні і подаруйте невідому марку. Займаючись підбором коштовностей, теж віддавайте перевагу сучасним, модерністським колекціям. Нарешті, подаруйте їй елегантні рукавички з яскравої шкіри або туфельки, якщо точно знаєте розмір її ноги - жінки цього знака зодіаку просто з розуму сходять від аксесуарів.

Продвинута леді

Вже в чому, а в дотриманні моди і віянням прогресу « близнятам » не відмовиш. Напевно у неї вже є купа технологічних гаджетів. Але якщо ще немає, або, принаймні, вона життя не уявляє без контакту з технічними новинками, даруєте електронну книгу, планшет або інший девайс. Вона обов'язково знайде йому застосування вдома або в офісі.

А ще - і це відомий факт, знак Близнюки обожнюють подорожі, активне дозвілля і нові знайомства. І якщо в якості подарунка ви влаштуєте їй поїздку на австрійський бал-маскарад, німецький Октоберфест, візит до Букінгемського палацу або на ваш погляд будь-який інший досвід нових вражень, це буде найкращим подарунком, оціненим по достоїнству. Головне, щоб і ви брали в ньому участь - їй просто необхідно з кимось ділитися емоціями.
За матеріалами: Привіталка


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua