Ігри на день народження

День народження просто не може бути без конкурсів. Це свято завжди повинно містити в собі масу позитивних емоцій і радості. Пропонуємо вам підбірку конкурсів, які ідеально підійдуть для цього особистого свята.

Всі ми колись були в пологовому будинку, адже саме там з'явився кожен з нас. Для гри вибирається пара - хлопець і дівчина. Їм належить виконувати роль дружини і чоловіка. Учасники виходять в центр залу. Ситуація наступна, чоловік прийшов до щойно народженої дружини, природно в палату його не пускають, розмова проходить через скло. Дружина повинна мімікою і жестами пояснити, хто у них народився, і описати немовляти. Наприкінці конкурсу чоловік розповідає, все, що він зрозумів.

Кожен з нас любить фрукти в центр кімнати виноситися великий чистий таз з водою, в тазу лежить кілька яблук. Вибирається три учасники, вони з'єднують руки за спиною, і зав'язаними очима намагаються вийняти яблука. У кого яблук буде найбільше, той і переможе.

Розставте по кімнаті в одну лінію пляшки, бажано з водою. Всім учасникам дається саморобне лассо, вони діляться на дві команди і намагаються захопити пляшки. Переможе та команда, у якої пляшок буде найбільше.

Дізнайся по голосу. Всі сідають в коло бажано, щоб воно було досить широким. У центрі кола ставитися стілець і на нього сідає людина з зав'язаними очима. Його завдання полягає в тому, що він повинен вгвдвти озвучені голоси. Решта учасників повинні по черзі вимовити будь-яку фразу.

Кожен з нас хоч раз у житті когось передражнював, особливо часто людина робить це в дитинстві. Пропонуємо знову оживити цю здатність. Всі учасники діляться на дві команди. Кожна команда повинна вибрати члена протилежної статі. Інша команда повинна дізнатися свого однодумця


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua