Як підготувати дитину до дня рожденья

Якщо вашу дитину запросили на день народження - це дуже хороший знак, значить він вміє заводити друзів і у нього немає проблем із спілкуванням. Однак, таке запрошення - це свого роду випробування. Скоріше всього малюк перший раз опиниться в будинку у чужих людей без вас.

Коли не буде поруч батьків, дитина може розгубитися, або що теж буває досить часто, почати вести себе не належним чином. Перше що вам треба зробити, щоб не потрапити в неприємну ситуацію - це навчити дитину правильно поводитися за столом.

Не варто говорити малюкові «НЕ чавкати», так як навряд чи він зрозуміє значення цього слова. Можна просто попросити його закривати рот, коли він їсть . Поясніть своєму чаду значення всіх столових приладів, привчите його користуватися ними .
Дитину необхідно навчити говорити «Спасибі», «будь ласка».

Обов'язково вивчіть коротенький вірш, нехай малюк прочитає його на честь іменинника. Буде ще краще, якщо в цей вірш можливо вставити ім'я іменинника торжества, тобто зробити його іменним.

Обов'язково обговоріть з дитиною, що він хоче подарувати. Ви можете разом піти в магазин дитячих товарів і вибрати що-небудь. Поясніть дитині, чому і навіщо треба дарувати подарунки. У маленьких дітей може виникнути почуття ревнощів, вони можуть почати вимагати , щоб куплений подарунок залишився у них. У такому випадку допомогти у цьому може розмова і пояснення, що в день народження подарунок отримує тільки іменинник.


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua