День народження на природі

Якщо ви збираєтеся відзначити свій день народження на природі, то вам потрібно до цього підготуватися. По-перше, потрібно визначитися з місцем святкування. Ідеальний варіант - це ваша дача або орендований заміський будинок. Зазвичай неподалік від дачних селищ є ліс або фодоймище, так що ви і ваші гості зможуть насолодитися купанням або походом за грибами. Але основна мета все ж - святкове застілля на свіжому повітрі.

На дачі можна сховатися в будинку від раптового дощу. Якщо у вас на дачі встановлений бензогенератор, що постачає будиночок електрикою, то посуд ви зможете мити гарячою водою. Хоча для пікніків на природі кращий одноразовий посуд. Можна не порушувати режим маленьких дітей і відправити їх спати вдень в дачний будиночок. Та й відчуватимеете себе будете більш безпечно, перебуваючи на обгородженій дачній ділянці.

Збираючи продукти на пікнік, візьміть їх із запасом, так як на свіжому повітрі апетит підвищується. Овочі та фрукти рекомендується помити в будинку. Напої беріть які є не газовані і не містять цукру. Кращий варіант - квас, морс, соки, мінеральна вода.


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua