Як розважити гостей на День Народження

Зазвичай дні народження проводяться банально - це чи домашнє свято або вечеря в ресторані. Накритий стіл з різноманітними частуваннями, звучать тости, привітання з днем народження, після застілля - танці або просто бесіди за інтересами. А між тим, день народження можна провести так, щоб він запам'ятався всім вашим гостям надовго.

Можна організувати спільний похід в який-небудь заклад, наприклад, в кіно на прем'єру. Практично у всіх кінотеатрах зараз є кафетерії, де ви можете провести банкет, а після нього подивитися цікавий фільм. Після кіно можна відправитися куди-небудь потанцювати.

Якщо ж ви все ж хочете провести день народження традиційно вдома або в кафе, то продумайте програму вашого свята, щоб гостям не було нудно.

Якщо ви зібрали тільки своїх друзів, можна пограти в твістер. Час за цією грою пролітає просто непомітно, приносить масу задоволення і позитивних емоцій. Приготуйте також пару настільних ігор, в яких потрібно виконувати якісь завдання, а також пазли, які складаються з великої кількості елементів. Тоді всі ваші гості зможуть знайти собі заняття до душі. А можна пограти і в старовинну гру у фанти, яка втратила своєї актуальності і сьогодні.


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua