Подарунок новонародженому

Коли в родині з'являється малюк, друзі і родичі батьків приходять їх відвідати, при цьому, як правило дарують подарунки молодим батькам. Найбільш хорошим і бажаним подарунком для малюка стане коляска.

Якщо у вас вже є діти, то у вас є і якийсь досвід у виборі колясок, а от якщо досвіду ви не маєте, вам потрібно спочатку дізнатися, які бувають коляски і чим вони один від одного відрізняються .

Універсальними є коляски - трансформери. З варіанту лежачи вона легко трансформується в положення сидячи. У неї відстібається капюшон, також коляски - трансформери забезпечуються зимовими чохлами, які захистять ніжки малюка від снігу і дощу. Ручка у такої моделі перекидається з однієї сторони на іншу . Використовувати її можна з народження малюка і до трьох - чотирьох років. Суттєвим мінусом такої коляски є її велика вага і деяка незграбність. Якщо ви живете не на першому поверсі в будинку без ліфта, то вибирайте краще класичну коляску - вона менша розміром і легша вагою.

Велике значення має і розмір коліс. Постійно користуватися коляскою вам доведеться як мінімум півтора - два роки. Оцініть дороги, по яких ви будете постійно ходити з коляскою. Якщо вони не в кращому стані, а взимку їх не чистять, то вибирайте коляску з великими колесами, вони зазвичай надійніші. Додатковим плюсом коляски буде місткий багажник, який розташовується зазвичай під люлькою.


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua