Любителям велоспорту

Велосипед — один із найкращих легких транспортних засобів для людей, які хочуть підтримувати форму. Його використовують для пересування містом, змагань, подорожей, заміських та туристичних прогулянок. Подарунків для спортсменів-аматорів та профі велоспорту досить багато:
Велосипед.
Шосейні та міські моделі, гірські велосипеди, ВМХ для трюків, степвінги.
Для молодих спортсменів, крім традиційних варіантів, є біговелі і сферовіли.
Фінгербайк - чудовий тренажер дрібної моторики.
Велосипед, який керується пальцями рук, може стати чудовою іграшкою для дитини та цікавим захопленням для підлітка чи дорослого. Аксесуари зовсім не дрібниці і здатні серйозно полегшити життя спортсмена.
Ліхтарики на кермо, замки на колеса, спеціальні щітки та склади для догляду, велокомп'ютери, насоси – все буде використано за призначенням.
Шукаєте, що подарувати спортсменці, яка має малюка?
Придивіться до велокрісла і велоколяски - мама зможе займатися велоспортом, і дитина завжди буде поруч! Не забувайте про спеціальні контейнери для їжі – у них корисно брати з собою їжу, щоб не переривати дієту. Ще можна звернути увагу на зручні пляшки-непроливайки. Придивіться до переваг спортсмена, дізнайтеся, велосипеди яких моделей він віддає перевагу - так буде набагато простіше підібрати тематичний презент.


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua