Конкурси на День Святого Валентина

Думаєте, як би розважитися на День святого Валентина? Тоді ви потрапили за адресою.
Спочатку давайте визначимося зустрічаєте ви це свято удвох або в галасливій компанії. Якщо віддали перевагу усамітнення, то для вас підійдуть так звані ігри на двох. Таких конкурс сила-силенна. Наприклад, численні варіанти ходілок і бродилок. Причому зовсім не обов'язково купувати ці іграшки в магазині, їх можна зробити і самостійно, так буде навіть цікавіше. Все, що вам знадобитися великий аркуш паперу, олівці або фломастери, дві фішки для ходоків і кубик з цифрами. Урізноманітнити гру можна тим, що зупиняючись на певній ділянці лабіринту, необхідно виконати якесь завдання .
Для компаній з великим числом людей цікаві будуть інші конкурси, наприклад «Дізнайся мене». Однак брати участь в ньому можуть тільки пари, які разом вже досить багато часу. Обирається одна дівчина, якій зав'язуються очі. В лінію вибудовується кілька хлопців. Учасник повинен на дотик визначити, хто з них її.
«Розкажи про мене». Цей конкурс, теж призначений для пар. У перебігу хвилини чоловік уважно роздивляється свою обраницю, потім відвернувшись , детально описує те як вона виглядає. Сидячі в залі можуть задавати питання. Перемагає той хто справляється з цим завданням найкраще.
«Сполучені серця». Ця гра звичайно йде на ура в компаніях з молодим контингентом. Її суть полягає в тому, що до початку конкурсу всім лунають половини сердечка. По команді ведучого учасники повинні знайти другу частину, ті дві людини, які зможуть з'єднати Валентинку і будуть переможцями, якщо це чоловік і жінка, то весь цей вечір вони повинні провести удвох, а може бути і не тільки вечір.


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua