Зроби подарунок самостійно на 14 лютого

Хочете подарувати, своєму коханому на День Святого Валентина, щось особливе? Тоді зробіть подарунок для нього своїми руками. Зазвичай 14 лютого дарують, щось, що має форму серця. Ось вам і підказка. Чому б для свого коханого не зшити м'яку і зручну подушку - сердечко.

Вам буде потрібно два види тканини. Перший повинен бути щільним і тонким, другий - обов'язково червоного кольору, бажано оксамит або велюр.

На картоні намалюйте серце. Акуратно його виріжте. Тепер прикладіть його на тканину, ту яка буде основою виробу, перенесіть контури серця на матеріал і виріжте. У вас повинно бути дві копії матерчатого варіанту. Тепер дуже обережно, не поспішаючи і не роблячи великих стібків, почніть їх зшивати по краях. Залишайте не великий отвір. Заповніть мішечок ватою і зашийте залишаючи дірочку. Тепер переходимо до другої тканини, тої, яка червона. Виріжете з неї два серця, вони повинні бути на два сантиметра більші в ширину і довжину, ніж перший варіант. Також дуже акуратно зшиваємо дві фігурки. Залиште невелике місце, через нього помістіть в чохол, вже готове набите ватою серце. Вийшло? Тепер зашийте все що залишилося. Тепер залишаєтьяс тільки прикрасити подарунок як забажає ваша фантазія.


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua