Подарунок на День Святого Валентина своїми руками

Подарунок на День Святого Валентина повинен бути таким, щоб він завжди нагадував людині про вашу любов. Хороший варіант фотографія, де ви зображені разом з вашою коханою людиною, в зробленій власноруч рамочці.

Ось інструкція, чітко виконуючи яку, ви зможете без особливих труднощів змайструвати подібну штучки.
Замісити дуже туге солене тісто, пів склянки солі на один стакан муки. Поставте тісто на дві години в холодильник, а самі тим часом виріжте з картону прямокутник - це основа рамочки .
Коли тісто прохи постоїть, розкачуйте його і почніть виліплювати різні квіточки, сердечка, метелики, а так само зробіть чотири ковбаски і прикладіть їх до країв картону, надайте їм форму рамки. Все зайве треба прибрати. Тепер приклейте готові фігурки до рамочки. Дайте виробу висохнути, зазвичай на це йде близько одного дня. Після того, як тісто стане твердим, розфарбуйте все гуашшю і покрийте безбарвним лаком. Потім з картону виріжте дверку, так щоб можна було вставити фотографію. Для того, щоб рамочка могла стояти приклейте до її задньої частини зігнутий у формі англійської букви L відрізок щільного паперу. Все можете дарувати.


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua