Що подарувати балерині?

Що подарувати балерині? Звичайно ж, пуанти! Фахівці підрахували, що балерина може «станцювати» за сезон більше сотні цих витончених туфельок, так що вони ніколи не будуть зайвими. Те ж стосується трико і інших видів тренувального професійного одягу. Чи не хочете помилитися при виборі розміру і кольору?
Купіть подарунковий сертифікат одного з провідних магазинів, що продають спорядження для танців. Тоді іменинник торжества гарантовано матиме те, що йому потрібно, і буде з вдячністю думати про вас.
Професійна декоративна косметика. Танцівники накладають на обличчя складний яскравий грим, щоб добре виглядати зі сцени. Грим зобов'язаний бути дуже стійким, не дратувати шкіру і не викликати алергії. Пошукайте в Мережі спеціальну косметику, а якщо боїтеся не вгадати - подарунковий сертифікат на допомогу! Танцювальний килимок або платформа, що підключається до комп'ютера або телевізора - відмінний подарунок танцюристу і інструмент для навчання і тренувань. Залежно від того, на якому рівні майстерності знаходиться іменинник, виберіть аматорський або професійний варіант пристрою. Додати яскравих фарб щоденним тренуванням допоможе незвичайний USB-диско-куля. Він створить в тренувальному залі і вдома позитивну атмосферу танцполу або сцени. Творчі особистості шукають натхнення в будь-якій дрібниці. Подарункове видання книги про відому балерину, відеозбірник виступів знаменитого брейкдансера, квиток в оперу - чудовий стимул рухатися далі і рости в майстерності. Можна подарувати альбом по мистецтву з красивими репродукціями. Можливо, повітряні танцівниці Дега або витончена виконавиця менуету на картині кисті Ватто надихнуть вашого друга на новий шедевр пластики. Подарунок для саморозвитку може бути практичним, яскравим і цікавим. Головне, щоб дарувальник враховував потреби та смаки людини, якого хоче здивувати і порадувати.


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua