Що подарувати дітям 10-13 років на Новий рік 2022

Молодший підлітковий вік - час яскравого індивідуалізму і віддалення від дорослих, але при цьому настільки ж явного бажання "бути як всі". Зробити подарунок дитині в цьому віці складніше: а раптом не сподобається або не знадобиться? До того ж сучасні підлітки по-хорошому розпещені речами.

Але якщо немає можливості дізнатися, що саме хоче дитина, підібрати універсальний подарунок при певному бюджеті все ж цілком реально.

Власна класна чашка - без символів прийдешнього року, зате з індивідуальним написом. Ще один робочий варіант - яскрава зручна термокружка, яку можна взяти з собою і на прогулянку з друзями, і в школу або просто поставити біля комп'ютера і пити чай.

Універсальним подарунком для дівчинки стане кишенькове дзеркальце: можливо, вона забуде про нього через пару годин після свята, поставивши в портфель або сумку, але потім буде регулярно користуватися ним (і подумки дякувати дарувальника).

Книги! 10-13 років - вік для фантастичних і пригодницьких книг, які підлітки читають запоєм одну за одною. Комікси про супергероїв теж. Додатково до цього підлітки люблять Мерч: футболки, толстовки, шкарпетки, блокноти, чохли на телефони і що завгодно з зображенням улюбленого персонажа або обожнюваного блогера.

І дівчатка, і хлопчики люблять модні аксесуари: шапки і бейсболки, браслети та ланцюжки. Правда, потрапити "в стиль" буде легше, якщо знати, чим захоплюється дитина. Поза гендеру - затишні теплі пледи, антистресові подушки і гірлянда для прикраси кімнати.

Сучасний підліток найбільше буде радий гаджетам. І якщо новий телефон або планшет відносяться, скоріше, до речей необхідним, то невелика, але гучна bluetooth-колонка - необов'язкове, але приємне доповнення. Те ж можна сказати і про годинник (фітнес-браслетах) або екшн-камері.

Для юного відеоблогера, який освоює TikTok або YouTube, незайвими виявляться легкий і зручний штатив і bluetooth-пульт або дороге і зручний додаток для монтажу відео на смартфоні. З їх допомогою створювати цікаві ролики буде легше і простіше. А якщо бюджет дозволяє вам купити курси відеомонтажу у професіоналів своєї справи, то великий шанс виростити нову зірку російського кіно.

Дітей будь-якого віку (і велику частину дорослих) порадує солодкий подарунковий набір, до складу якого входить хороший шоколад, улюблені цукерки, барвисті льодяники на паличці або горіхи в глазурі. Однак заздалегідь варто переконатися, що у дитини немає алергії на компоненти.

A про те, як вибрати солодощі на Новий рік, читайте в ще одній нашій докладної шпаргалці для батьків.


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua