Валентинки своїми руками

День святого Валентина- це свято, яке дає нам чудову можливість проявити свої творчі здібності. У цей день прийнято дарувати один одному подарунки. Найчастіше це спеціальні листівки, які на честь свята отримали назву Валентинки.
Їх можна знайти в будь-якому магазині, проте куди цікавіше і оригінальніше зробити самостійно. Все що вам знадобитися - це кольоровий папір, ножиці і трохи фантазії. Вирізати валентинку можна зі звичайного білого аркуша. Зігніть лист у дві частини, намалюйте на ньому половинку сердечка і починайте вирізати, в результаті у вас вийде одне велике серце.

Вам знадобитися блискучий червона папір, можливо, вона залишилася у вас з Нового року. Добре змастіть клеєм валентинку і прикладіть до неї блискучий папір, зріжте всі зайві частини. Як бачите , тепер ваша листівка заблищала. Замість блискучого паперу, можна використовувати красиву пакувальну обгортку. Дуже цікава листівка вийти в тому випадку, якщо ви зробите з пакувального паперу, щось на зразок колажу.
Напевно валентинки отримувати будете і ви, тому треба подумати про те , як ви збираєтеся їх зберігати. З великого аркуша паперу, зробіть конверт. Обклейте його маленькими сердечками і квіточками. Це відмінний сейф для зберігання ваших валентинок.


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua