Подарунки на День Святого Валентина

День святого Валентина - це особливе свято. У цей день прийнято надавати знаки уваги тим, кого ми любимо. Найчастіше це невеликі сувеніри, наприклад промо ручки. У багатьох випадках такий подарунок може стати справжнім порятунком.

Замовте ручку із зображенням своєї другої половинки , або ще краще хай на ній буде ваше спільне фото. Не забудьте зробити цікавий напис.
За допомогою такої ручки навіть можна зробити пропозицію руки і серце, а в день Святого Валентина все, що відбувається буде урочисто в подвійній порції.
Можна піти і традиційним шляхом - валентинки, але й ці символу свята доречні на канцелярських товарах. Зробіть або купіть невелике сердечко. У нутрії нього має бути невеликий отвір, завдяки йому ви зможете надіти сердечко на кінець ручки або олівця. Такий подарунок завжди буде нагадувати коханій людині про вас і ваших почуттях.

Навіть звичайну канцелярську гумку можна зробити тематичним подарунком, надайте їй форму серця. Прекрасним подарунком стануть стікери у вигляді сердечок. На них явно будуть писати не ділові записки, а що - то інше, набагато приємніше. Рамка для фотографій, яку можна поставити на робочий стіл - це теж те, що треба.


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua