Сувенір на День Святого Валентина

Пляшка доброго вина або шампанського - це прекрасний подарунок на День Святого валентність. Однак для того, щоб подарунок став ще цінніший, його треба прикрасити, причому зробити це краще за все своїми руками. Матеріал потрібен елементариний: груба нитка, фарби, білий щільний папір, моток вовняних ниток, голка з широким вушком і сама пляшка.

Нитки треба помити і пофарбувати, для цього замочіть її на ніч у воді, де розчинено фарби. Після цього, нитку треба висушити. Пляшку покрийте клеєм ПВА і почніть намотувати нитку, вона повинна лягти дуже міцно. Можете експериментувати з плетінням, з видом нитки.

Після того, як плетіння буде закінчено, можна приступити до виготовлення серця. З щільного паперу виріжте сердечко потрібного розміру. Візьміть вовняну нитку, всуньте її в голку і почніть обшивати сердечко, має бути зашитий весь простір, причому з двох сторін, так щоб паперу не було видно. Після цього зворотний бік сердечка змастіть клеєм і приклейте його до бутилке. Для того, щоб пляшка була стійкою, не накладайте нитку на дно. До речі нитки, можна замінити на тонкий дріт, це додасть виробу особливого шарму.


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua