Подарунок коханому на День всіх закоханих

Дівчата звикли, що в День Святого Валентина вся увага приділяється тільки їм - подарунки, квіти, ресторани , романтичні прогулянки. А чому не дівчині не приготувати сюрприз своєму коханому? Адже підтвердженням вашої любові і ніжності повинні бути не тільки смачні борщі і напрасовані сорочки, але і невеликі приємні сюрпризи.

Купіть йому в подарунок річ, яку він давно хотів придбати, але з якихось причин не міг цього зробити. Або подаруйте щось, пов'язане з його захопленнями, наприклад, запеклому футбольному вболівальнику можна піднести шарф з символікою улюбленої команди , пов'язаний своїми руками , любителю покопатися в комп'ютерах можна купити незвичайну флешку або оригінальну мишку.

Якщо ваш молодий чоловік дуже любить увагу суспільства , то можна орендувати білборд і розтягнути на ньому плакат з вашими фотографіями і вашим освідченням у коханні. Тільки ретельно вибирайте місце розташування білборда , нехай він знаходиться на його звичайному шляху проходження з дому на роботу або прямо біля його офісу .

А можна подарувати йому виконання його бажань. Приготуйте красиві листівки , на яких напишіть по одному бажанню , які ви готові для нього виконати. Нехай він протягом року видає вам ці листівки в обмін на виконання бажання .

Романтичну прогулянку по вашим коханим або пам'ятних місцях можна перетворити на захоплюючу гру - квест. Заздалегідь підготуйте картки з тематичними головоломками , в яких будуть зашифровані ті чи інші місця, важливі для вас обох. По прибуттю в кожен пункт видавайте йому наступну картку , таким чином , ви можете привести його в те місце , де ви вперше поцілувалися або де він перший раз зізнався вам у коханні. Можете бути впевненою , що такого святкування Дня всіх закоханих він не забуде.


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua