Як організувати свято в День закоханих для дітей

У ранньому віці діти теж відчувають почуття симпатії до представників протилежної статі, при цьому вони абсолютно не соромляться в прояві своїх почуттів, виражаючи їх безпосередньо і щиросердечно. Тому для дітей День святого Валентина має таке ж значення, як і для дорослих. Школярам буде дуже цікаво провести День святого Валентина, тим більше , якщо вони самі візьмуть участь у його підготовці та організації. Ось кілька порад з проведення цього свята в школі.

З самого дня встановлення свята Святого Валентина існує традиція розсилати один одному листівки з освідченням у коханні - «валентинки». У школі можна приготувати поштову скриньку для «валентинок», поставити його потрібно в фойє як мінімум за тиждень до свята, щоб всі бажаючі могли опустити в нього свої «валентинки». А в сам святковий день листівки з ящика виймаються, а чергові розносять їх по адресатам.

Після уроків можна провести святковий концерт, під час якого може бути організована інтелектуальна гра на тему Дня Святого Валентина. У святі повинні взяти участь всі школярі, тому ті, хто не вміє танцювати або співати, зможуть блиснути в грі.

В організації такого роду свята, найголовніше мати хорошу фантазію і тоді це свято Дня всіх закоханих стане для дітей, одним з найулюбленіших свят. Хоча багато хто думає, що проводити це свято потрібно тільки з коханими, це не так. Багато школярів або студенти і ті ж дорослі, по всьому світу, які поки одні, відвідують такого роду свята, щоб просто отримати можливість зустріти другу половинку раз і назавжди.


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua