Подарунки на День Святого Валентина своїми руками

День святого Валентина прийшов до нас із заходу зовсім недавно, але вже оселився в нашому календарі свят. І вже протягом багатьох років напередодні цього прекрасного свята спустошуються прилавки сувенірних крамниць, ювелірних і парфумерних магазинів. А адже подарунки на День святого Валентина можна зробити і своїми руками.

Визначтеся, для кого який подарунок ви будете виготовляти. І пам'ятайте, що на подарунок своїми руками вам знадобиться значно більше часу, ніж на пошук відповідного подарунка в магазинах.

Для чоловіка, який є вам просто другом чи колегою, можна приготувати прикольний подарунок. Наприклад, спекти для нього торт у вигляді серця з написом «Кращому другу». Якщо ви знаєте, що ваш друг - пристрасний шанувальник жінок, то можна торт зробити взагалі, у формі жіночих грудей або попи. Тільки, перш, ніж вибирати таку пікантну форму для торта, упевніться, що ваш друг не сприйме такий подарунок як натяк на більш близькі стосунки між вами.

Не забудьте обдарувати свого тата чи старшого брата. Їм підійде пляшка дорогого коньяку, віскі або іншого алкоголю преміум класу. Розпишіть пляшку в стилі свята. Наприклад, можна намалювати на пляшці сердечка, а всередину їх вписати добрі побажання.

Для сина можна пов'язати теплі шкарпетки, рукавиці або светр. Для маленького хлопчика на светрі можна зобразити амурів з сердечками, а для підлітка краще вибрати більш серйозний орнамент.

Подрузі або колезі по роботі можна подарувати кружку з вашою спільною фотографією і забавим написом на ній.

Подругам по інституту або однокласницям можна подарувати валентинки, намальовані своїми руками. Якщо не вмієте малювати, то можна наклеїти на листівки картинки з журналів.

Для мами і сестер можна зробити оригінальні брелки, підвіски на мобільні телефони з яскравого термопластіліна. А можна зібрати для них оригінальні намиста і сережки з бісеру або натуральних каменів.

Для доньки чи молодшої сестрички можна зшити гарне платтячко або модну спідничку.


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua