Корисні подарунки на день народження для бабусі 60 років

Подарувати на день народження можна і якісь практичні речі, які полегшать іменинниці життя. Зараз в магазинах можна знайти пристосування і навіть гаджети, орієнтовані на людей у ​​віці, наприклад:
мобільний телефон з великими кнопками, простим управлінням і гучним динаміком;
ходунки - для тих, кому не просто пересуватися самостійно;
пристрій «Кнопка життя» для виклику екстреної допомоги з датчиком падіння;
браслет-годинник, що вимірює пульс і тиск;
ортопедичний матрац або подушка;
нові окуляри або оправу для окулярів, слуховий апарат;
фільтр для води, зволожувач повітря або новий побутовий прилад.

Люди похилого віку, як правило, мерзнуть, тому для них актуальні будуть такі подарунки, які будуть зігрівати їх в зимовий час. Наприклад:
пухова хустка, красива і тепла шаль, пояс з верблюжої вовни, (теплі капці з овчиною), легкий і зручний пуховик, електрообігрівач. Обов'язково поцікавтеся, що потрібно саме вашій бабусі. Може вона чогось потребує, і в звичайний час соромиться вам сказати, а в якості подарунка на День Народження їй буде легше прийняти якусь річ. Може бути її старий телевізор погано ловить канали або вона хотіла б електричний чайник, а може зручне крісло або пральну машинку. Поспостерігайте за її побутом, запитаєте безпосередньо, і купіть необхідну їй річ. Ще один потрібний і приємний подарунок одночасно - це путівка в санаторій. До такого віку проблеми зі здоров'ям є практично у всіх, крім того ще й хочеться додаткової уваги. Санаторій - це чудова можливість і підправити здоров'я, і ​​отримати нові емоції, і додаткову дозу уваги до себе. Якщо вашої бабусі буде важко однієї їхати в оздоровницю, відправте з нею кого-небудь або Супроводьте її самі.


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua