Оригінальні подарунки на День святого Валентина

Пропонуємо вам кілька ідей оригінальних подарунків для закоханих до Дня святого Валентина.

Для першої ідеї знадобиться досить велика коробка, висота її повинна бути близько 80 сантиметрів. Щоб надати їй естетичний вигляд, її потрібно обклеїти красивою обгортковим папером. Верхню кришку потрібно модернізувати так, щоб вона відкривалася тільки в одну сторону - назовні. Коробку потрібно набити гелієвими кулями у вигляді сердечок, розмір їх повинен бути невеликим. Чим менше буде розмір кульок, тим більше їх поміститься в коробку. На верхню кришку коробки можна поставити коробочку з вашим основним подарунком, яка одночасно буде служити і грузиком. Дівчина заходить в кімнату, бачить дві ошатні коробки, бере верхню коробочку, кришка нижньої відкривається, і з неї виривається ціла хмара куль.

Друга ідея більше підійде для хлопця.

Потрібно купити або замовити велику подушку у вигляді серця. Потім потрібно надрукувати на тканині фотографію, де ви з ним удвох, або вашу найкрасивішу фотографію, і пришити цю фотографію до подушки, прикрасивши її по краях мереживом або тасьмою. Аналогічно можна виготовити на замовлення і комплект постільної білизни. Краще буде, якщо ви таємно від нього зробите фотосесію, а потім ці фотографії він побачить на постільній білизні.

А наступна ідея подарунка підійде і хлопцю, і дівчині.

Купуйте десяток конвертів, в які ви будете вкладати записки з підказками. Конверти з записками розкладіть по всій квартирі, а подарунок, який ви купили, сховайте в самому несподіваному місці. В якості загадок -підказок можна використовувати цитати з великих творів про кохання, а можна - рядки з пісень. Записок не повинно бути занадто багато, щоб вашому партнерові не набридло бігати по всій квартирі в пошуках подарунка.


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua