Як провести День Закоханих

Задовго до Дня святого Валентина молоді люди починають задумуватись про те, як і де їм провести це свято, який подарунок подарувати своїй другій половинці.

Якщо не хочете бути банальним і дарувати стандартні валентинки, квіти і цукерки, то запросіть свою кохану на побачення, але проведіть ден так, як ви ще нікогда не проводили разом.

Порадуйте свою улюблену активним відпочинком - сходіть на льодовий каток. Якщо вона ніколи не стояла на ковзанах, ви можете навчити її кататись. Але вам самим потрібно вміти хоча б добре триматися на льоду, візьміть кілька уроків, плануючи таке побачення. Можете поїхати на гірськолижну базу і провести день там, катаючись на лижах. Якщо дівчина смілива можна подарувати їй спільний стрибок з парашутом.

Якщо вечеря в кафе чи ресторані для вас вже стала звичним способом провести час разом, то вам можна запропонувати і такий спосіб побачення. Приготуйте спільно святкову вечерю. Прокрутіть разом кулінарну книгу, виберіть з неї рецепт, закупіть продукти. Коли страва буде готова, накрийте гарний святковий стіл зі свічками. Маса позитивних емоцій у процесі спільного приготування вечері вам буде гарантована.

Якщо дозволить погода, то можна організувати прогулянку по місту. У процесі прогулянки ви можете показати один одному свої улюблені місця в місті, розповісти, чому вони вам так дороги, які спогади у вас з цими місцями пов'язані. Або ви можете відвідати разом музей, картинну галерею або художню виставку. Сходіть в такі місця, куди ви зазвичай не ходите, тому що у вас недостатньо часу або просто не має такої можливості.

Якщо ви нечасто ходите в кіно, то День святого Валентина стане прекрасним приводом для цього. Тим більше, що представники кінобізнесу до цього дня намагаються включити в репертуар кінотеатрів які-небудь романтичні комедії або мелодрами.


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua