Весілля в День святого Валентина

День святого Валентина досить вдало, підходить для одруження. Якщо ви вирішили одружуватись саме в День всіх закоханих, то вам потрібно буде готуватися до весілля завчасно. На такий популярний день потрібно буде заяву в ЗАГС подавати і бронювати ресторан за 2 - 3 місяці.

Плаття для весілля в День всіх закоханих можна вибрати незвичайне, наприклад, нестандартного фасону, крою або кольору. Дуже красиво виглядають весільні сукні бежевого, персикового, рожевого або блакитного кольору. Сміливі наречені можуть вибрати і сукню червоного, золотистого або лілового кольору.

Брюнетки можуть вибирати плаття сріблясто-білого, рожевого або сріблястого кольору. Блондинкам підійдуть сукні золотисто-сірого, абрикосового і сіро-блакитного кольорів. Наречені з русявим волоссям можуть вибрати плаття молочно-білого , біло-рожевого , біло-зеленуватого або бузково-рожевого кольорів. Рудоволосим дівчатам до лиця будуть усі відтінки кремового кольору. Вибирати потрібно той колір, який не буде зливатися з кольором шкіри, не буде повнити вас, а також буде відмінно гармоніювати з нарядом нареченого.


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua