День святого Валентина в Європі

Це чудове свято святкується в усьому світі, тому подарунки необхідно робити не менш привабливими ніж на новий рік чи день народження. Якщо ви хочете порадувати свою другу половинку, то придумайте оригінальний подарунок, наприклад тур в Європу.

Незабутнім подарунком до Дня всіх закоханих буде придбання туру на тиждень або на кілька днів до Європи. Тільки поїздку потрібно запланувати заздалегідь, так як в передсвяткові та святкові дні ціни на авіаквитки можуть значно зрости.

Якщо ви хочете відвідати кілька європейських міст, то вам можна не замовляти тур, а спланувати поїздку самостійно. Тоді вам потрібно буде купити квитки тільки в одне місто, наприклад, квитки на літак Санкт-Петербург-Амстердам, і почати свою подорож з Нідерландів. Там, до речі, існує дуже цікавий звичай на День святого Валентина: дівчата можуть підійти до будь-якого чоловіка, який їй сподобався, і попросити його одружитися на ній.

Якщо чоловік не згоден, він повинен купити і подарувати дівчині шовкове плаття. Дівчата можуть прийняти це до відома, і, якщо ваш коханий не наважується зробити вам пропозицію, дотримати цю милу голландську традицію.

Після Нідерландів можна відправитися до Австрії. Почніть своє знайомство з цією країною з міста Зальцбурга. Це місто відоме, насамперед, своїм найпрекраснішим у світі мармуровим весільним залом, який розташований у палаці Мірабель. Тут же, до речі, і можна провести церемонію реєстрації шлюбу, якщо раптом ви зважитеся на таку авантюру.


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua