Здивуйте половинку на день народження

Список оригінальних сюрпризів для чоловіка можна продовжувати оригінальними ідеями власноруч створених презентів. Вразити чоловіка своїми талантами! Букет з шкарпеток - віяння сучасне. Такий подарунок викликає посмішку і допомагає вбити одразу трьох зайців - підвищує настрій, дає шанс проявити дизайнерські таланти і одночасно подарувати потрібну річ! Навіть якщо шкарпетки дорогі і брендові, дарувати їх без «родзинки» нудно. Букет з шкарпеток вирішує проблему оригінальної упаковки і подачі сюрпризу.

Коробочка в формі костюма, зроблена з паперу та картону і наповнена чим завгодно - від цукерок до рибальських блешень - чудовий подарунок чоловікові своїми руками на 14 жовтня. Робиться коробочка досить просто і не займе багато часу. Шкіряний брелок будь-якої форми знадобиться чоловікові в різних життєвих ситуаціях. А зробити його простіше простого. Популярний жартівливий подарунок чоловікові від дружини - купони бажань. Виріжте прямокутники з кольорового картону і напишіть на них «Сертифікат на масаж», «Сертифікат на пиво позачергово», «Сертифікат на риболовлю» тощо. Стопку сертифікатів упакуйте в красивий конверт і вручіть коханому.

Підвищуємо ставки! Щоб вразити креативністю і тонким знанням чоловічої психології, зробіть подарунок чоловікові на 14 жовтня з пива. Чудовий торт з 30 пивних банок, доповнений шикарним букетом з копченої риби, буде предметом гордості для вашого чоловіка. Банки пива яке любить чоловік, кола, яскрава стрічка, кілька копчених рибин і пакувальний папір, оформлена в газетному стилі - ось все, що потрібно. Поставте банки «поверхами» на картонні коли, перев'яжіть стрічкою - торт готовий. Рибину зв'яжіть разом хвостами і загорніть, як букет, в пакувальний папір.

Вразити коханого не так вже й складно - важливо підійти до подарунка на День захисника Вітчизни з вигадкою і розмахом.


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua