Всі ми родом із дитинства. Вибираємо подарунок для чоловіка

Статусні подарунки не завжди мають статусну складову. Якщо є бажання подарувати більш душевний презент, слід прислухатися до внутрішнього дитячого голосу обранця. Напевно є річ, яку чоловік хотів отримати з самого дитинства, але в силу певних обставин, так і не дочекався. Спробуйте покопатися в спогадах чоловіка і вивідати необхідну інформацію. Якщо таких даних не знайдеться, завжди корисно дарувати предмети для занять спортом або відпочинку на природі.
багатофункціональний намет для всієї родини;
спортивний інвентар;
футбольний м'яч, тенісні ракетки або волейбольна сітка;
колекція іграшкових солдатиків;
радіокеровані транспортні засоби;
гра в настільний футбол;
гаджети: від сучасних пристосувань до автомобіля або персонального комп'ютера, до планшета і нової моделі смартфона;
якісні навушники;
подарунок-враження: запис на курси екстремального водіння, навчальні уроки з дайвінгу, стрибок з парашутом, політ на параплані, стрибки на батуті або політ в аеротрубі; справжнє полювання на лісового звіра; участь в захоплюючому квесті або інтерактивній детективній грі; ігрова приставка; відвідування аквапарку або боулінгу; домашній кінотеатр з 3D-окулярами; гітара або будь-який музичний інструмент, на якому чоловік мріяв грати в юності; парубочення з друзями на природі або в улюбленому барі; спонтанна вилазка в гори.

Зламайте усталений стереотип і почніть ранок з кави в ліжко або святкового сніданку. Забудьте в цей день про тапочки, домашній халат або бігуді на волоссі. Будьте яскравою, красивою, ошатною та лагідною: чоловіки люблять очима! Він повинен пишатися своїм вибором і отримувати задоволення від спілкування з коханою дружиною.


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua