Зачіска «Сердечко» до Дня Закоханих

Кожній дівчині хочеться бути чарівною, особливо в День Закоханих. Саме тому дівчата придумують собі зачіску, одяг, манікюр. Багато хто навіть наважуються проколоти ніс, щоб здивувати свого коханого. Варто зазначити, що від того, як Ви будете виглядати, залежатиме все Ваше свято. У першу чергу потрібно приділити увагу зачісці, адже саме на неї Ваш хлопець буде дивитися в момент зустрічі і протягом усього вечора. Саме зачіска повинна красиво виглядати на фотографіях, адже зачіска є найреальнішою жіночою зброєю.

У День всіх Закоханих кожній дівчині хочеться чути компліменти, ніжні, ласкаві слова, вимовлені від свого улюбленого чоловіка. Звичайно ж, її зовнішній вигляд, її вбрання, зачіска і манера поведінки будуть цьому сприяти. Ми пропонуємо Вашій увазі шикарний варіант зачіски у формі сердечка. Вона допоможе Вам виглядати чарівно.

Для початку потрібно розчесати волосся за допомогою масажної щітки і розділити їх таким чином, щоб пробіл був в центрі голови, щоб він проходив від чола і йшов до самої середини потилиці. Що стосується самої верхньої частини волосся, то її необхідно відокремити так, щоб у результаті Ви отримали три зони, які будуть перебувати зверху і по центру.

Тепер потрібно вибрати одну з верхніх половинок, а потім на її основі потрібно буде заплести просту косичку, причому її рекомендується плести якомога ближче до середньої частини голови. Косичку потрібно гарненько зафіксувати. Такі маніпуляції необхідно буде повторити і з другою верхньою половинкою волосся.

Далі необхідно взяти ліву косичку, обернути її навколо себе. Це має бути зроблено проти годинникової стрілки, адже в результаті Ви повинні отримати ліву половинку сердечка. Для кріплення коси до верхньої частини волосся, рекомендується використовувати заколочку. Точно таким же чином потрібно зробити з правою косою, але її необхідно повертати навпаки, направо по ходу годинникової стрілки. Рекомендується тримати всі кінчики кісок. З кінчиків потрібно акуратно зняти всі резиночки і зафіксувати волосся за допомогою однієї загальної резиночки .

Тепер залишається лише прикрасити зачіску. Це можна зробити , використовуючи красиві шпильки або червоні стрічки, які шикарно виділятимуть Ваші косички, заплетене в сердечко.

Ось і все. Ваша зачіска готова. Повірте, Вашій молодій людині вона безсумнівно сподобається, він навіть не зможе утримати свої емоції і захоплення.


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua