Оригінальний подарунок дідусеві на день народження

Старшим людям складніше справлятися з домашніми справами, а отримати травму набагато простіше. Щоб знизити ризик виникнення травм, можна презентувати деякі корисні прилади або замінити домашню техніку на більш зручну:
Електричний консервний ніж - необхідна альтернатива механічному, працюючи з яким, можна серйозно поранитися. Пожежна сигналізація допоможе дідусеві вчасно зреагувати на загоряння, а також самостійно викличе пожежників.
Палиця зі світлодіодним ліхтариком і м'якою ручкою знадобиться для впевненої і безпечної ходьби, в тому числі вночі.
Вимикачі світла з датчиком руху допоможуть не шукати і не тягнутися до вимикачів - вони будуть спрацьовувати самостійно, причому коли потрібно. Насадки для легкого повертання кранів знадобляться, якщо у дідуся є проблеми з суглобами.
Душова кабіна - хороша альтернатива ванній, яка буде вимагати в рази менше фізичних зусиль.
Система «Розумний будинок» - комплексне рішення проблем з технікою і безпекою. Ця система може відстежувати задимлення, різкі скачки температури в будинку, протікання труб. Вона також забезпечує автоматичну і напівавтоматичну роботу практично будь-яких побутових приладів. Легка, міцна і стійка складна табуретка потрібна як альтернатива стільцю або звичайній табуретці. Міні-драбинка знадобиться, якщо потрібно відкрити верхні рівні шаф. Портативна однокамфортна індукційна плита - вона нагріває тільки посуд, а сама залишається холодною. Ручки на потужних присосках для ванної кімнати та туалету - хороший варіант, якщо опора потрібна, а дідусь не хоче псувати стіни просвердлюванням нових отворів. Брелок-пошуковик допоможе швидко відшукати ключі, навіть якщо дідусь буде часто забувати, куди їх поклав. Ці презенти не тільки забезпечують безпеку, але і допомагають дідусеві менше нервувати.


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua