Подарунки-враження для мами на ювілей 60 років

Мама в 60 років ще молода душею, і їй теж цікаві різні нові враження, емоції і розваги. Можливо, вона вже давно нікуди не вибиралася, так що діти можуть придумати для неї і такий презент.
Квитки на заходи. Наприклад, в театр тіней, або на виступ симфонічного оркестру, або на концерт її улюбленого виконавця. А може, і просто в театр. У будь-якому випадку, виберіть дійсно хороші місця і подаруйте два квитки.
Фотосесія. Цей подарунок дійсно здивує іменинницю, навряд чи вона коли-небудь в подібному брала участь. Тільки варто замовити сімейну фотосесію, де будуть зроблені і особисті знімки теж. Мамі цікавіше знятися з дітьми, онуками, близькими на особистій фотосесії на кілька годин.
Поїздка на море. Якщо є можливість, оплатіть мамі відпочинок на морі, і вона буде неймовірно щаслива, особливо - якщо давно там не була. Якщо є закордонний паспорт, можна вибрати тур за кордоном.
Поїздка по країні. Є цікаві тури в різних містах, де кожен день пропонують кілька міні-екскурсій. Тижневий відпочинок на базі, де смачно годують, розважають, возять на екскурсії, подарує безліч емоцій.
Путівка в санаторій. Якщо здоров'я мами потребує покращення, а тривалі поїздки вже складно перенести, оплатіть відпочинок в профільному санаторії, можна навіть недалеко від міста. Нові знайомства, чисте повітря, корисні процедури - мама буде задоволена.


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua