Подарунки, які порадують кожну маму

В общем-то, для кожної мами важливо, щоб діти приділили їй увагу, проявили турботу, і просто приїхали в гості на свято. Але дата серйозна, і хочеться подарувати щось дійсно суттєве. Ось що можна подарувати мамі на 60 років, якщо більше нічого не придумується або іменинниця може дозволити собі все.
Прикраси. Їх багато не буває, тим більше, що завжди можна знайти щось оригінальне, зробити гравіювання або навіть замовити виготовлення ювелірного виробу під замовлення. Це не обов'язково має бути щось цінне, багатьом жінкам подобаються прикраси з дерева, які стоять недорого.
Подарункова корзина. З екзотичними фруктами або делікатесами, вона завжди доречна. Ви можете зібрати її самостійно з урахуванням того, що мама любить. І додати якісь смаколики, які вона ще не пробувала - їй буде цікаво. Як варіант - букет з фруктів і овочів, теж оригінально.
Сімейний портрет. Ось це точно той подарунок, який сподобається кожній мамі. Простіше зробити по фото, але якщо спільного немає, - талановитий художник або співробітник салону фотодруку здатний поєднати фотографії членів сім'ї в загальну картину. Виберіть красиву раму, і портрет прикрасить кімнату.
До будь-якого подарунку мамі обов'язково додайте букет її улюблених квітів, і можете навіть прикласти листівку з теплими словами, але написаними від руки, а не надрукованими в друкарні.


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua