У чому зустрічати Новий рік 2021

Рік як зустрінеш, так і проведеш. Наступаючий дві тисячі двадцять перший обов'язково повинен стати особливим. А тому потрібно підготуватися до свята як треба. І одне з найважливіших питань - в чому зустрічати Новий рік 2021, чиїм покровителем за східним календарем буде Білий Металевий Бик, астрологи радять в домашній обстановці, але з розмахом. Влаштуйте справжнє свято, покличте друзів і рідних, приготуйте побільше самого різного частування і організувати веселу вечірку! Символ року Бик такий підхід обов'язково оцінить і подарує господарям гостинного будинку успіх у всьому.
Важливо також правильно вбратися для головної ночі в році. Головний принцип - поменше кричущих надмірностей, кислотних кольорів і химерності, елегантна стриманість та свобода рухів в пріоритеті в святкову ніч 2021.
Плануючи, як оформити будинок і в чому зустрічати Новий 2021 рік, актуальні відтінки варто визначати по типу покровителя і його стихії. Відповідно, в одязі, інтер'єрі і оформленні приміщення можна використовувати такі відтінки, як: білий; всі відтінки сірого, від попелястого до графітового; вся гама коричневого, від пісочного до шоколадного; зелена палітра, яка ідеально поєднується як з холодними сірими, так і з теплими коричневими тонами; блакитні відтінки (як доповнення до білого); відтінки з ефектом «металік» ....


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua