Як зустрічати рік Бика: сімейне свято і домашній затишок

Бик - тварина консервативна, тому найкращим варіантом зустрічі Нового Року 2021 стане сімейне свято. На столі має бути проста, але надмірна їжа: м'ясо з картоплею, звичні зимові салати, а також багато рослинної їжі. Заморських делікатесів і екзотичних страв краще уникати. Вважається, що страви з яловичини можуть образити господаря року, тому віддайте перевагу іншим видам м'яса. Серед напоїв популярне місце займуть морси, натуральні соки, компоти та ягідні настоянки. Про десерт теж не варто забувати - господар року любить солодке і чекає його на святковому столі.

Зустрічайте Новий рік у сімейному колі із близькими друзями. Нехай це буде затишне домашнє свято, де всім легко і комфортно один з одним. Бик - тварина, що любить тепло і затишок. Разом прикрасьте місце проведення, приготуйте святкові страви - господар року оцінить таку згуртованість. Проявіть фантазію і придумайте кілька цікавих конкурсів, приготуйте настільні ігри.
Так як 2021 - рік Білого Металевого Бика, то і колірну гамму слід витримувати в цьому стилі. Нехай це будуть легкі сукні світлих тонів, розбавте білий колір металевим блиском (аксесуари або туфлі), і Бика обов'язково порадує така увага. Використовуйте одяг з натуральних матеріалів: шовк, бавовна, хутро, але не перевантажуйте образ. Утримайтеся від нарядів червоних відтінків, щоб не розгнівати тварину.
Така ж колірна гамма і всі ті ж натуральні матеріали (дерево, метал, камінь) повинні переважати і в оздобленні житла.


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua