Подарунки-враження

Подарунки-враження дорогі але, тим не менш, цікаві.

Політ на тролів. Через каньйон або річку, або що у вас є. Цікаво, відносно недорого, і дуже захоплююче!
Картинг. Заїзд в кілька кіл, можливість відчути себе пілотом «Формули-1», яскраві фото в шоломі - відмінна ідея для подарунка.
Квиток в мотузковий парк. Нехай покаже, що він найсміливіший, і не боїться висоти. Звичайно, якщо він її дійсно не боїться.
Зорбінг. Катання в величезній м'якій кулі, на воді або на схилі. Всі удари пом'якшуються, буде не боляче, але однозначно цікаво.
Гонка на баггі. Поганяти по бездоріжжю - такі емоції не забудуться! Права зазвичай не потрібні, але цей момент варто уточнити заздалегідь.
Гра в віртуальної реальності. Ваш улюблений надіне спеціальні окуляри або шолом, і спробує для себе нові цікаві розваги.
Урок скелелазіння. Зі страховкою нестрашно, але на занятті точно буде складно, жарко, а якщо він зможе дістатися до вершини - буде справжнім героєм.
Банджі-джампінг. Стрибок з динамічної мотузкою з моста, вишки, труби або будівлі. Як варіант, можете пошукати сертифікат на двох, і стрибнути разом, в одній зв'язці.
Політ в аеротрубе. Залежно від регіону, може бути і відносно недорогим, і істотно дорожче, так що треба з'ясовувати.
Похід в тир. Можна стріляти зі справжньої зброї, з пневматики, луків або арбалетів, пістолета або гвинтівки і т.д. Як варіант - метати ножі.
Відправляйтеся разом з коханим, навіть якщо пригода тільки для нього одного. Будете захоплюватися його талантами, сміливістю і навичками, і зробите фото на пам'ять!


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua