5 років - дерев'яне весілля

П'ять років спільного життя термін не маленький, але й не великий. Як показує життя, якщо пара дожила до дерев'яного весілля, то їхній шлюб буде довгим і щасливим. Що ж подарувати молодій парі на їх дерев'яне весілля? Як свідчить назва, родина стала вже досить міцною, але все-таки варто остерігатися «пожеж» (сімейних сварок), згубних для дерева. На дерев'яну річницю варто дарувати предмети з дерева: різноманітні скриньки, свічники, миски, вазочки, кружки, скляночки, банки для сипучих продуктів, ложки, дошки для нарізання.
Напевно жодна господарка не відмовиться від таких потрібних на кухні речей. Гарним подарунком також може стати вирізана з дерева скульптура, оригінальний виріб, дерев'яна біжутерія.
Обдаровуючи чоловіка й жінку предметами з дерева, гості бажають їхньому шлюбу міцності та надійності, що їх має деревина, її тепла та затишку. Чоловік і жінка теж дарують один одному дерев'яні подарунки. Якщо чоловік палить і це не дратує другу половину, то дружина може подарувати йому курильну люльку або попільницю, вирізану з дерева. Ну а чоловік може піднести дружині їх першу весільну фотографію в красивій дерев'яній рамці.


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua