3 роки - шкіряне весілля

Шкіряне весілля - день, коли пара святкує 3 роки подружнього життя.

А знаєте чому воно так називається?! Бо закохані на цей час вже так добре вивчили всі нюанси, що відчувають одне одного шкірою. Як співала Земфіра, «я помню все твои трещинки».

Шкіра – матеріал значно міцніший, аніж ситець або папір. Шкіру можна фарбувати в різні кольори. Так само і колір вашого кохання ви можете перефарбовувати безліч разів, доки не знайдете барву, яка до душі. Властивості шкіри порівнюють зі стосунками – її можна начистити до блиску або розтягнути в різні сторони. Якщо її не доглядати, вона потріскається.

Ця річниця – символ нового етапу в житті. В цей день краще викинути з дому всі розбиті тарілки і вази, щоб вони не нагадували про неприємності та негаразди, які сталися за цей день. Разом з коханим наведіть бездоганний лад у домі. Протріть усі дзеркала, вікна, приберіть по кутках, щоби не лишилося ні дрібки пилу. А в ідеалі – треба віддати всі борги і вибачитись перед ображеними родичами чи друзями.

За традицією в цей день на столі мусить стояти житня паляниця, шматочок якого подружжя обов’язково мусять з’їсти. У деяких народів Центральної або Південно-Східної Європи є традиція їсти на третю річницю яблука або будь-які червоні плоди.

Дружина в цей день може презентувати чоловікові шкіряний ремінь, взуття або гаманець. А чоловік дружині – шкіряні туфлі чи сумку. Якщо батьки подружжя можуть собі дозволити, то гарною ідеєю буде шкіряні крісла або диван. Гості нехай теж не з пустими руками приходять: чудовим подарунком стануть рукавички, шкіряна прикраса, футляр для окулярів, органайзер чи блокнот зі шкіряною обкладинкою, картина зі шматочків шкіри.


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua