5 подарунків які не варто дарувати на свято

Напередодні свят різноманітні форуми в інтернеті просто рясніють темами про подарунки, які нічого, крім роздратування, не викликають.
Отже, рейтинг подарунків , які дарувати не слід.

П'яте місце: парфумерія
Підібрати аромат, який ідеально підійде одаровуваному, можна тільки в тому випадку, якщо він цей аромат вибере сам. Але в цьому випадку пропадає ефект сюрпризу. А так, більша частина подарованих парфумів та туалетної води так і залишається припадати пилом на поличці, в кращому разі їх використовують лише один раз.

Четверте місце: домашні тварини
Незважаючи на те, що більшість з нас розчулюється при вигляді маленьких милих цуценят, кошенят і хом'ячків, отримати такий подарунок несподівано мало, хто мріє. Раптово звалюється на голову відповідальність в кращому випадку прилаштовують в добрі руки, ну а в гіршому-просто виставляють на вулицю.

Третє місце: предмети побуту
З великою часткою впевненості можна сказати, що жінка, отримуючи в подарунок каструлю, відчуває непереборне бажання надіти її на голову тому хто її подарив.
Кухонне начиння в подарунок, особливо від чоловіка, змушує задуматися, що або він натякає, що ви не дуже хороша господиня, або цінує в вас тільки одну якість.

Друге місце: свічки, рамочки і м'які іграшки
Це подарунки із серії «А ну-ка відчепися». Найчастіше такі подарунки дарують або люди, у яких відсутня уява і смак, або ті, кому ви абсолютно байдужі.

Почесне перше місце: б/у вироби
Як це не дивно, але до цих пір існує величезна кількість людей, які дарують такі б/у подарунки. Це може бути розпочата косметика, ношені речі, користуватися посудом . Часто такі подарунки вручаються ще й з коментарем кшталт «Мені не підійшло...»

Ну, і окремо варто виділити «мило-миючі» подарунки. Це різного роду шампуні, гелі для душу, пінки для гоління, дезодоранти. Ці продукти взагалі ні в якому разі не варто розглядати як подарунки, дарувати таке - просто поганий тон. Єдиний виняток у цій категорії-ексклюзивне мило ручної роботи.


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua