Вибір подарунка любителям тварин

Вибираючи подарунок любителю тварин, неухильно дотримуйтесь одного правила: ніколи не даруєте таким людям ніяких звіряток. Це допустимо тільки в тому випадку, якщо вас про це попросили. Тварина в подарунок взагалі мало кого порадує, тому що таким чином ви звалюєте на людину велику відповідальність. Якщо людина, якій ви вибираєте подарунок, великий любитель тварин, то, швидше за все, домашній вихованець у нього вже є і, напевно, не один. А потім, такі люди зазвичай набувають досить дорогих породистих тварин, а простий дворовий щеня або кошеня навряд чи його порадують.

Не забувайте, що любителі тварин можуть виявитися затятими противниками виробів зі шкіри та хутра.

А от різні статуетки, що зображують тварин, будуть відмінним подарунком, особливо для не дуже близької людини. Такий подарунок можна зробити і практичним, наприклад , подарувати скарбничку - собачку або кішечку, флешку або комп'ютерну мишу у вигляді тварини. Дуже оригінальним подарунком може стати парасолька, плед, диванна подушка із зображенням тварин. Другу можна подарувати кружку, килимок для миші, футболку або навіть комплект постільної білизни з фотографією його домашнього вихованця.

Якщо хочете приємно здивувати і подарувати масу позитивних емоцій прихильнику тварин, подаруйте йому або їй день спілкування з тваринами. Якщо у вашому місті найближчим часом планується проведення виставки кішок або собак, сходіть туди разом. Подаруйте сертифікат на відвідування басейну з дельфінами або на кінну прогулянку. А можна з'їздити разом на екоферми, де вам не просто покажуть різних домашніх тварин і розкажуть про них, а й навіть дозволять самостійно подоїти корову. А для любителя тварин немає більшої радості, ніж радість від спілкування з братами меншими.


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua