Забобонні подарунки

На дворі середина січня, але вже зовсім скоро потрібно буде займатися пошуками подарунків до 23 лютого і 8 березня. І подарунки потрібно піднести такі, щоб 23 лютого не перетворилося на «День чоловічого дезодоранту», а 8 березня - в «День помсти за чоловічий дезодорант». Хоч і говорить народне прислів'я про те, що дарованому коню в зуби не дивляться, все ж це не говорить про те, що дарувати можна все, що завгодно. До вибору подарунків слід підходити дуже уважно і обережно.

Отже, поговоримо про те, що не потрібно дарувати ні за яких обставин.

На першому місці в списку заборонених подарунків стоять ножі, виделки, ножиці, а також і інші колючо-ріжучі предмети. За народною прикметою, дарування таких предметів може привести до ворожнечі. Ну, якщо ви все ж не втрималися від покупки гарного мисливського ножа або набору срібних виделок, то попросіть за свій подарунок монетку, щоб нейтралізувати дію прикмети.

Другими в списку стоять годинник. Знову ж , за прикметою , подарувати годинник - до швидкої розлуки. Якщо вам дарують годинник, також віддайте за нього монетку.
Не дарують нижню білизну-кажуть, якщо подарувати чоловікові труси, то він почне вам зраджувати. Те ж стосується і жіночої білизни.

Також не можна дарувати носові хустки - до сліз і сварок. Сюди ж відносяться і такі подарунки, як столові серветки та рушники.


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua