Правила вибору подарунка до будь-якого свята

Тільки що відшуміли новорічні свята, а попереду нас чекають День Святого Валентина, 23 лютого і 8 березня. І багато хто вже замислюються, що ж подарувати своїм близьким, коханим і колегам на ці свята.

Кожен раз, коли перед нами постає завдання купити подарунок, ми починаємо гарячково носитися по магазинах, перебирати мільйони варіантів і в підсумку здійснюємо типові помилки, зупиняючись на шаблонних речах. Шкарпетки та приладдя для гоління на 23 лютого вже стали притчею, як, втім, прихватки, шампуні і сковорідки на 8 березня.

Щоб не помилитися з вибором подарунка, підійти до цього слід серйозно, проявивши фантазію і вклавши у вибір подарунка душу. У першу чергу, звертайте на ті речі, які подобаються вам самим, які ви самі хотіли б отримати в подарунок. Якщо ви вибираєте подарунок просто, щоб «відмазатися», то і реакція на такий подарунок буде відповідною. А подарунок, зроблений від душі, принесе позитивні емоції не тільки вам, а й адресату.
Порадувати і розчарувати адресата може як дорогий подарунок, так і дешевий, важлива тут не вартість, а то наскільки уважно ви його вибирали і як піднесли.
Вибираючи подарунок для дівчини чи жінки, враховуйте естетичний його бік. Жінки, як правило , більше орієнтовані на почуття краси і гармонії. Однак, подумайте триста разів перш, ніж купити їй декоративну свічку, настільний сувенір або м'яку іграшку. Спочатку з'ясуйте, як на ставиться до таких речей. Багатьох дівчат такі подарунки просто дратують, тому що сувеніри, наприклад, не несуть жодної функції, мало кому вдається підібрати такий сувенір, який гармонійно впишеться в інтер'єр, і в кращому випадку, він буде припадати пилом на антресолі, а в гіршому - прикрасить смітник після вашого відходу.

Вибираючи подарунок для чоловіка, робіть упор на функціональності і надійності. Даруйте йому те, чим він буде користуватися напевно. Враховуйте його інтереси та уподобання. Когось обрадує набір інструментів, а комусь сподобається повна дискографія його улюбленого виконавця.

Ні в якому разі ні чоловікам, ні жінкам не даруєте засоби для особистої гігієни - шампуні, дезодоранти і крему. По-перше, це поганий тон, а по-друге - ці речі суто індивідуальні .


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua