Рейтинг найгірших подарунків

Наближаються три свята, до яких прийнято дарувати подарунки. Це День святого Валентина, День захисника вітчизни та Міжнародний жіночий день. Пропонуємо вашій увазі рейтинг найгірших подарунків, тобто таких, яких краще не дарувати зовсім, щоб не залишити про себе неприємного враження.

На першому місці в рейтингу стоять засоби особистої гігієни. Звичайно, їх можна дарувати, але тільки дуже близьким людям. І те, крем для гоління або гель для душу навряд чи стануть подарунком-сюрпризом. Ці речі є дуже корисними а практичними, але шматок мила можна купити собі і самостійно, а на свято хочеться отримати шматочок чарівниця. Дівчина може навіть образитися, якщо ви піднесете їй у подарунок дезодорант - натяк на її неохайність, або ваги-натяк на те, що її вага неідеальна.

Прикмета свідчить, що годинник і ножі дарувати ні в якому разі не можна, інакше може статися щось непоправне. Правда, забобонні люди давно знайшли спосіб обдурити таку прикмету-вони дають замість подарунка дрібну монету. Тим самим, подарунок ніби перетворюється на покупку. Тим більше, що цілком можливо подарувати чоловікові на 23 лютого дорогий годинник або щось в колекцію холодної зброї.

Білизни в подарунок чоловікові все ж варто уникати. Тим більше, що і на це існують прикмети: наприклад, труси у подарунок можуть привести до зради, тапочки можуть відвести вашого чоловіка в невідомому напрямку, а носові хустки викличуть прямо-таки водоспад сліз.

Під забороною також знаходяться і обрядові речі, що асоціюються з похоронами. Крім хустинок в цей список входять рушники і свічки. Хоча, і ця прикмета є спірною.

Пляшка вина або шампанського і коробка цукерок відносяться до розряду чергових подарунків. Це, швидше, подарунок «для галочки» і особливої ​​радості він не принесе, якщо тільки не є доповненням до основного подарунка.


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua