Вибір ідеального подарунка

Прикраси із золота актуальні завжди і в будь-якому віці. Цей подарунок підкреслить ваше ставлення до людини. А ось, як вибрати золоті прикраси в подарунок, допоможе вам розібратися ця стаття.

По-перше, давайте розберемося, з яких приводів дарують золоті прикраси. Таких приводів достатньо багато. В принципі, золото можна подарувати на будь-яке свято або на день народження, але є такі події , які просто зобов'язують до того, щоб подарунком стали саме ювелірні прикраси.

Один з головних приводів - це народження дитини. Споконвіку на сході існувала традиція дарувати золото жінці в подяку за те, що вона народила дитину. Прижився цей звичай і у нас. Дитині дарують на хрестини золотий хрестик і ланцюжок. Цей подарунок роблять хресні батьки.

Батьки дарують першу золоту прикрасу своїй дитині в день повноліття. Дівчаткам дарують сережки з перлами або діамантами, а хлопчикам - золотий ланцюжок або браслет.

При врученні ювелірних прикрас у подарунок врахуйте, що тут існує і свій етикет. На золотих прикрасах завжди присутні бірки, і багатьох мучить питання, чи зрізати бірку з прикраси, якщо воно призначається в подарунок? Адже на золоті вироби поширюється гарантія, а без бірки вона недійсна.

У хороших ювелірних магазинах на виробах зазвичай є дві бирки: одна заводська , на ній зазначені характеристики прикраси, а друга бирка - магазинна, на ній зазначена ще й ціна. Магазинну бірку можна з прикраси зрізати, але обов'язково потрібно залишити її у себе разом з чеком. Вони стануть в нагоді на випадок, якщо не підійде розмір кільця або зламається застібка сережок до закінчення терміну дії.

І не забувайте, що ювелірна прикраса вимагає і красивого оформлення - подарунок обов'язково потрібно підносити в красивому футлярі або коробочці.


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua