Недорогі презенти для тата від сина чи дочки на ювілей 50 років

Навіть в межах 500-1000 гривень можна купити щось дійсно оригінальне і цікаве на 50 років татові. Тому якщо є трохи своїх грошей у дітей-школярів чи студентів, у вас точно вийде порадувати іменинника.

Оптична миша, яка одягається на палець. Такий гаджет сам собі ніхто не купує, а спробувати цікаво. Багато хто говорить, що це набагато зручніше, ніж звичайна мишка.

Система антисон з ліхтариком і звуком. Корисна річ для тата-далекобійника, водія, або просто тих, хто повертається додому вночі після напруженого робочого дня.

Смішні чашки Ctrl - Alt - Del. Однозначно порадують тата-комп'ютерника, фрілансера, системного адміністратора і будь-кого, хто проводить за комп'ютером багато часу.

Рукавички для сенсорного екрану. Варто дарувати, якщо день народження тата - в холодну пору року. Подарунок, просто пронизаний теплом і турботою.

Кумедний USB-хаб. Щоб заряджати всі гаджети від однієї розетки одночасно, і кожен раз робити це з посмішкою.

Організатор у вигляді VHS-касети. Однозначно викличе розчулення і захоплення у тата, а всі знайомі будуть цікавитися і розглядати, і батькові буде приємно говорити, що це подарували діти.

Якщо є можливість, можна зібрати для тата подарункову коробку з різних дрібниць. Татусі теж люблять, коли подарунків багато. Щось однозначно викличе захоплення!


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua