7 порад щодо правильного вибору подарунка

Порада перша . Постарайтеся дізнатися про захоплення винуватця торжества і підберіть подарунок відповідно до них. Якщо людина захоплюється вирощуванням квітів, то подаруйте їй рідкісну кімнатну рослину. А якщо він любить читати або колекціонує книги, то піднесіть йому в подарунок енциклопедію або електронний рідер. Коллекционеру спиртних напоїв можна подарувати міні-бар або пляшку елітного і рідкісного напою.

Порада друга. При виборі подарунка можна орієнтуватися і на професію людини. Наприклад, діловій людині сподобається хороший органайзер, а фахівцеві з інформаційних технологій можна подарувати незвичайний комп'ютерний гаджет. Спортсмену можна піднести в подарунок будильник у вигляді футбольного м'яча або штанги.

Порада третя. Орієнтуйтеся на характер того, для кого обираєте подарунок. Людина з відмінним почуттям гумору напевно оцінить подарунок з приколом. А любителю екстремальних відчуттів можна подарувати такі почуття, яких він ще не відчував: спуск на тарзанці, політ на дельтаплані стрибок з моста на гумці або занурення під воду на велику глибину.

Порада четверта. Якщо в житті адресата подарунка недавньо відбулися події, не пов'язані з майбутнім святом, але важливі для нього, їх теж можна використовувати при виборі подарунка. Наприклад, якщо в сім'ї недавно народилася дитина, то хорошим подарунком стане радіоняня або кухонний комбайн. А якщо людина недавно переїхав в нову квартиру, то йому можна піднести побутові предмети, яких йому не вистачає.

Порада п'ята. Класикою жанру є подарунки, приурочені до майбутнього свята. Тільки потрібно постаратися підібрати подарунок оригінальніше, ніж вазочка до 8 березня або крем для гоління до 23 лютого .

Порада шоста. Щоб точно догодити з подарунком, потрібно просто запитати у адресата прямо, щоб б він хотів отримати. У цьому випадку, звичайно, зникне елемент непередбачуваності, але зате ви будете точно знати, що подарунок ваш сподобається, і їм будуть користуватися.

Порада сьома. Якщо ви все ж вирішили подарувати гроші, то вручайте їх не в конверті, а, наприклад, в новій скарбничці, в спеціальній листівці у вигляді конверта, або піднесіть грошове дерево , листочками якого будуть купюри.

Якщо ви скористаєтеся хоча б з одною із цих порад, то обов'язково догодите адресату з подарунком.


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua