Як вибрати подарунок для коханої

Вибираючи подарунок для коханого чоловіка, пам'ятайте про те, що у чоловіків і жінок не збігається образ мислення, так що різні речі вони сприймають зовсім по-різному. Якщо ви будете підбирати подарунок, грунтуючись на своїх відчуттях і сприйнятті світу, то , швидше за все, цей подарунок вашому чоловікові не підійде. Звичайно, він буде користуватися вашим подарунком, але от якось виділити його і запам'ятати він не зможе.

Можливо, це звучить парадоксально, але непотрібні з жіночої точки зору предмети можуть стати ідеальним подарунком для чоловіка. Але ж для жінки головне - порадувати свого чоловіка, а не шукати логіку в цьому явищі .
Як же вибрати подарунок для коханої так, щоб не тільки догодити йому, але і щоб він запам'ятав цей подарунок, як кращий у своєму житті.

Походіть по магазинах інструментів або комп'ютерної техніки. Зверніть увагу на те, які речі найчастіше запитують чоловіки, що вони із захопленням розглядають і обговорюють. Можливо, саме тут ви і зможете знайти ідеальний подарунок для свого коханого. Це може бути диск з новою версією його улюбленої іграшки або якісь цікаві програми. Набір інструментів, дрель або шуруповерт теж можуть стати відмінним подарунками.

Чоловікам більше подобаються динамічні подарунки. А ось статичні предмети, такі, як одяг і аксесуари, абсолютно не викликають у них ніяких емоцій. Ідеальний подарунок для чоловіка обов'язково повинен рухатися, видавати звук, змінювати форму, світитися або мати стрілки. Це може бути чудо-будильник, компас або навігатор . І не важливо, що він не ходить у походи або не виїжджає на далекі відстані. Йому просто потрібна ця річ, так подаруйте її .

Ще один спосіб підібрати подарунок для коханого - це походити разом з ним по магазинах за його покупками. Постежите за його реакцією на ті чи інші речі, на які предмети у вітринах він задивляється, до яких речей прицінюється і придивляється .

Якщо ви постараєтеся поглянути на світ його очима, то у вас обов'язково вийде підібрати для свого улюбленого ідеальний подарунок.


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua