Які подарунки можна дарувати дівчині

Подарунки дівчатам дарують не тільки по святах, а й просто так, без жодного приводу, як знаки уваги.

Вибирати подарунок для дівчини потрібно дуже обережно , тому що існують деякі табу , які накладаються етикетом і прикметами , в які багато дівчат вірять. Спробуємо розібратися в тому , чого ж не можна дарувати дівчатам .

Спочатку про прикмети . Забобонну дівчину можуть збентежити і навіть відлякати багато подарунків.

До таких подарунків відносяться годинник. Вважається, що вони ведуть зворотний відлік часу, що залишився до розлуки.

Не можна дарувати носові хустки, так як пряме його призначення - це втирання сліз і використання під час хвороби. Вважається , що такий подарунок може викликати і те, і інше .

Ножі та виделки також не рекомендується дарувати, так як колючі та ріжучі предмети можуть привести до ворожнечі .

До речі, кухонне начиння не рекомендується дарувати дівчині і за правилами етикету .

Також етикет забороняє дарувати приналежності для куріння і алкогольні напої. Навіть якщо дівчина курить, дарувати їй атрибути курця вважається поганим тоном. А алкоголь не є подарунком, його можна лише принести до столу.

Нижня білизна і панчохи можна дарувати тільки тоді, коли ваші відносини вже дуже близькі. А на початку романтичних відносин такий надто інтимне подарунок може просто відлякати дівчину. До цього ж розряду подарунків відноситься і постільна білизна.

Поганим тоном вважається дарувати дівчині свою фотографію. Особливо, якщо вона не просила про це.

Якщо дівчина не просила або натякала про те, що хоче мати домашніх тварина, не варто дарувати їй таких подарунків. Практично всі дівчата розчулюються при вигляді цуценят, кошенят або хом'ячків, але далеко не кожна бажає мати це диво у себе вдома.

До заборонених подарунків відносяться засоби по догляду за шкірою, засоби гігієни, а також дешеві парфумерія та косметика. Сюди ж можна віднести і дешеву біжутерію .


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua