Як святкують День вчителя?

За довгу історію склалося безліч традицій святкування Дня вчителя. Зазвичай у цей день учні намагаються якнайкраще привітати свох вчителів у школах, а оскільки неділя вихідний, то вітають в п’ятницю, що їй передує. Школярі висловлюють свою подяку за працю, знання і турботу. У школах діти дарують вчителям квіти, влаштовують сценки або малюють стінгазети.
Доброю традицією стало проведення Дня самоврядування. У п'ятницю перед святом старшокласники дають вчителям відпочити і самі проводять уроки. Серед школярів вибирають директора, який стежить за дисципліною, і викладачів для кожного предмету.
Навчальний день у багатьох школах скорочений, і після закінчення уроків викладачів запрошують на концерт, присвячений Дню вчителя. Діти співають пісні, приміряють на себе роль педагогів на сцені в жартівливих постановках, вітають улюблених вчителів і дарують квіти.
Навіть якщо ви вже давно закінчили школу, не забудьте привітати в День учителя своїх улюблених викладачів теплими словами. Їм це буде дуже приємно, адже вчителі пам'ятають своїх шкільних "дітей" і через багато років.


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua