Підбираємо подарунок на День будівельника

Настінний годинник.
Настінний годинник класичної форми, з маятником і гирями, або оригінальний виріб у вигляді кельми або з прихованим на задній стінці схованкою для цінних речей стане приємним сюрпризом для архітектора, керівника проекту. Вони прикрасять інтер'єр будинку.

Відкривачка для пива.
Відкривачка для пива у формі молотка або гайкового ключа послужить прикольним подарунком колезі або другу. Вона стане в нагоді на будь-якому відпочинку: вечірці з друзями, на пікніку, в поході.

Комплект інструментів.
Будівельники-чоловіки вважають за краще самостійно проводити дрібний ремонт будинку. Тому набір викруток, гайкових ключів і плоскогубців або шуруповерт, електродриль, будівельний фен порадує представника цієї професії.

Міні-сейф.
Маленький переносний сейф з надійним кодовою або механічним замком стане корисним подарунком. Він забезпечить збереження цінних речей - телефону, ключів, кредитних карт, грошей під час перебування будівельника на об'єкті.

Сумка для ноутбука.
Любитель незвичайних речей оцінить кейс для ноутбука, прикрашений принтом із зображенням будівельних інструментів. Така сумка вбереже гаджет від подряпин і пошкоджень, а також стане стильним аксесуаром.

3D пазл з металу.
3D пазл з металу: модель моста, будівлі, автомобілі, комахи послужить цікавою ідеєю подарунка будівельнику. Він дасть йому можливість відчути себе геніальним архітектором, відволіктися від трудових буднів і приємно провести час. Зібране спорудження прикрасить робочий кабінет, вітальню або спальню.

Подарунок на День будівельника необхідно красиво упакувати. Шовковиста папір і ошатні стрічки створять атмосферу свята, піднімуть настрій і розпалять цікавість.


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua