Оригінальні подарунки для мами

Турка для варіння кави. Любителька кави оцінить в подарунок класичну мідну турку. Вона буде насолоджуватися вранці ароматним і смачним бадьорить напоєм. Турка стане джерелом натхнення справжнього кофемана: захочеться випробувати нові способи варіння і незвичайні рецепти.

Мобільний телефон. Мобільний телефон стане приємним сюрпризом для мами. Він дозволить їй завжди бути на зв'язку. Активній жінці сподобається пристрій з фотокамерою, доступом в Інтернет, системою навігації.

Гаманець. Гаманець буде практичним подарунком. Модель з великою кількістю відділів дозволить зберігати не тільки гроші, але і дисконтні купони, чеки, монети, візитки. Виріб з міцної натуральної шкіри прослужить довго.

Шкіряні рукавички. Рукавички з натуральної шкіри допоможуть залишатися витонченої і стильною жінкою в прохолодну і вологу погоду. Вони захистять ніжну шкіру рук від несприятливого впливу дощу, морозу і вітру, підкреслять образ благородної дами і подарують відчуття комфорту.

Витончений шарфик. Витончений шарфик буде до душі мамі. Його можна буде використовувати для прикраси шиї, зачіски або сумочки. З таким аксесуаром одягу вона стане елегантною, модною і яскравою жінкою.

Золотий кулон. Золотий кулон послужить розкішним і престижним подарунком. Прикраса з благородного металу стане символом благополуччя і буде нагадувати матері про улюблених дітей.

Збірник любовних романів. Збірник любовних романів не залишить байдужою рідну жінку. Вона буде цікаво проводити вільний час за читанням книг. Романтичний настрій заповнить її життя новими емоціями.

Оригінальні цікаві подарунки
Мамин портрет. Портрет з фотографії в гарній рамі призведе в захват маму. Креативним подарунком стане портрет в образі королеви. Він підкреслить жіночність і красу, висловить любов і турботу.

Подушки з фотографіями членів сім'ї. Подушки для дивана з фотографіями членів сім'ї стануть оригінальною прикрасою інтер'єру. Вони дозволять рідної жінці не відчувати себе самотньо і будуть нагадувати про близьких людей.

«Жива листівка». Музичний номер запрошеного гостя - скрипаля, цигана з гітарою, акордеоніста або іншого музиканта або співака, творчість якого подобається мамі, стане незвичайним і несподіваним поздоровленням з Днем матері. Діти можуть самі зробити пародії на відомих артистів і влаштувати цілий концерт.

Путівка в санаторій. Рідна людина, яка вклала багато сил і здоров'я в своїх дітей, заслуговує на повагу і відповідної турботи. Путівка в санаторій послужить корисним подарунком. В оздоровниці мама підтримає здоров'я і відпочине від галасливого сімейства.

Подарунок своїми руками «Топіарій щастя»
Мама не залишиться байдужою до сувеніра, який зроблений руками улюбленої дитини.
Топиарий - маленьке декоративне деревце. Для його виготовлення знадобляться невеликі кашпо, палички для стебла квітки, т


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua